4

Centrul Internațional pentru Copii ”ENERGY CAMP” este o tabără de odihnă în perioada estivală și o platformă pentru diferite proiecte, festivaluri, concursuri, evenimente sportive și manifestări publice.
Centrul este situat într-o zonă ecologic curată, la 20 km de capitală, în apropierea orașului Vadul lui Vodă - cea mai mare stațiune balneară, de odihnă și agrement din Republica Moldova.

Teritoriul centrului are o suprafață de 11,2 ha și vă pune la dispoziție teren de fotbal, volei, baschet, mese de tenis, escaladă, traseu turistic, bazin cu lungimea de 25m, teatrul de vară dotat tehnic și platou pentru manifestări de amploare.

Infrastructura bazei permite organizarea cantonamentelor, antrenamentelor și competițiilor sportive.

7
5

Centrul dispune de 6 blocuri capitale cu 2 niveluri pentru cazare, fiecare cu suprafața de 186 m2. Capacitatea blocului este de 36 persoane. Toate camerele dispun de 4 paturi, dulap și noptiere. Blocul sanitar este amplasat la fiecare etaj.

Blocul alimentar are o suprafață de 676 m2 și poate primi 250 persoane intr-o singură recepție.

1

Locație pentru odihnă activă a copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani.  Copii vor fi antrenați în activități educative, sportive și cultural-distractive.

Pe teritoriul Centrului sunt amplasate 6 foișoare mari și mai multe foisoare mici.

2

In premieră pentru RM în sezonul estival va fi organizată Tabăra de Muzică și Dans cu program special cu lecții de coregrafie, vocal, arta teatrală, regie, imagine, master class din partea pedagogilor și participarea în cadrul activităților culturale în tabără care se va rezuma cu un concert de gală în care își vor etala măiestria și vor implementa lectiile/trening-urile petrecute în perioada turei.

3
8

In Centru activează colectiv didactic profesionist cu experiență în domeniul organizării odihnei și agrementului copiilor având abordări individuale în organizarea activitatilor pentru copii.

9

MAI MULTE POZE ȘI VIDEO PRIVIȚI ZILNIC PE PAGINA NOASTRĂ FACEBOOK.