4

”SISNBRO SUMMER CAMP” este o tabără de muzică și dans în perioada estivală.
Tabăra este situată într-o zonă ecologic curată, la 20 km de capitală, în apropierea orașului Vadul lui Vodă - cea mai mare stațiune balneară, de odihnă și agrement din Republica Moldova.

În vara anului 2019 ”SISNBRO SUMMER CAMP” se desfășoară în incinta taberei ”CAMPING”. Teritoriul taberei are o suprafață de 6,2 ha și vă pune la dispoziție teren de fotbal, volei, baschet, mese de tenis, bazin, teatrul de vară dotat tehnic și platou pentru manifestări de amploare.

7
5

Copii sunt cazați în blocuri capitale. Capacitatea unui blocul este de 40 locuri. Toate camerele dispun de 3 paturi, dulap și noptiere. Blocul sanitar este amplasat la fiecare etaj.

Blocul alimentar are o suprafață de 676 m2 și poate primi 600 persoane intr-o singură recepție.

Tabăra de Muzică și Dans are un program special cu lecții de coregrafie, vocal, arta teatrală, regie, imagine, master class din partea pedagogilor și participarea în cadrul activităților sportive și culturale din tabără.

3
8

In Centru activează colectiv didactic profesionist cu experiență în domeniul organizării odihnei și agrementului copiilor având abordări individuale în organizarea activitatilor pentru copii.

9

MAI MULTE POZE ȘI VIDEO PRIVIȚI ZILNIC PE PAGINA NOASTRĂ FACEBOOK.