Informații generale

”SISNBRO SUMMER CAMP” este un proiect de muzică și dans în perioada estivală localizat într-o zonă ecologic curată, la 20 km de capitală, în apropierea orașului Vadul lui Vodă – cea mai mare stațiune balneară, de odihnă și agrement din Republica Moldova.

În vara anului 2021 ”SISNBRO SUMMER CAMP” se desfășoară în incinta unui Centru de odihnă. Centrul are teritoriul închis, păzit 24/24 și vă pune la dispoziție foișoare pentru ocupații, teren de volei, bazin și teatrul de vară dotat tehnic.

Copiii sunt cazați în regim hotelier. Feicare cameră are două paturi separate, duș și WC. Curățenia în cameră este facută zilnic de personalul centrului. Receptia hotelului lucrează non-stop. Alimentația are loc în restaurantul centrului de 4 ori pe zi.

Proiectul de Muzică și Dans are un program special cu lecții de coregrafie, canto, arta teatrală, regie, imagine, master class din partea pedagogilor și participarea în cadrul diverselor activități sportiv-distractive.

In Centru activează colectiv didactic profesionist cu experiență în domeniul organizării odihnei și agrementului copiilor având abordări individuale în organizarea activitatilor pentru copii.

MAI MULTE POZE ȘI VIDEO PRIVIȚI ZILNIC PE PAGINA NOASTRĂ FACEBOOK.